ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Τα χειροποίητα κεραμικά είναι μια τέχνη άρρηκτα συνδεδεμένη από τη γη, εξερευνημένη μέσα από τη ψυχή και μεταμορφωμένη σε κάτι ξεχωριστό! Η διαδικασία μετατροπής του πυλού σε μια δημιουργία είναι πραγματικά μαγική! Υπάρχει μια αρμονία δίνοντας σχήμα σε κάθε αντικείμενο, ως εκ τούτου δίνεται χαρακτήρας στον πυλό. Στη συνέχεια αφήνεται να στεγνώσει φυσικά, έτσι ώστε να ψηθεί προσεκτικά στον κλίβανο και ύστερα να βαφτεί με ζωηρά χρώματα που το δίνουν ζωή! Αυτό είναι ένα μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο που σας παρέχουμε!

Η εταιρεία βρίσκεται στην ορεινή περιοχή της Κοζάνης. Η Ελλάδα έχει μια πλούσια ιστορία στις κεραμικές τέχνες, η οποία πρέπει να συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια τέχνη που εκφράζει κάθε καλλιτέχνη κεραμικής. Κάθε αντικείμενο γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη, και το καθένα έχει μια ιστορία να  πει!

Η μεγάλη ποικιλία αντικειμένων έχει κάτι για όλους! Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας όλο το χρόνο! Οι εορταστικές εποχές εμπλουτίζονται με εποχιακές διακοσμήσεις! Οι παιδικές βαπτίσεις μπορούν να εκφραστούν με μοναδικές μπομπονιέρες! Μπορείτε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους στο γάμο σας με μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα! Και σε οποιοδήποτε εορτή, μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας κάποια ξεχωριστά δώρα ευχαριστίας! Ή, απλά κάτι για σας, φτιαγμένο με  ιδιαίτερη φροντίδα!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart